Enter your keyword

Souvenir Expo Greece Παρουσίες

Η παρουσία μας στην διεθνή εμπορική έκθεση τουριστικών ειδών ! 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, δώσαμε δυναμικό παρών στη μεγαλύτερη εμπορική έκθεση τουριστικών ειδών στην Ελλάδα, “Παρουσίες“, με τόπο διεξαγωγής το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo και με διοργανωτή την ROTA ΑΕ.

Στην έκθεση παρουσιάσαμε την ανανεωμένη γκάμα προϊόντων της εταιρείας και τις νέες της συλλογές που χαρακτηρίζονται από ένα μοναδικό πάντρεμα του μοντέρνου με το παραδοσιακό. Ο πυρήνας του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας, σε συνεργασία με αναγνωρισμένα δημιουργικά γραφεία και καλλιτέχνες που αφουγκράζονται τις αδιάκοπες εξελίξεις της αγοράς και του design, παρουσίασαν νέες τάσεις πιάνοντας τον ρυθμό της εποχής.

Το σύνολο των υπηρεσιών που παρέχουμε, διαπνέεται από το πάθος μας για δημιουργία, τη σχολαστική μας επιμονή στη λεπτομέρεια και τη διάχυτη επιθυμία μας για επικοινωνία και αντανάκλαση ιδεών και υπηρεσιών.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παλαιούς και νέους συνεργάτες που μας επισκέφτηκαν και μας στηρίζουν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας. Μέχρι τότε υποσχόμαστε να κρατάμε σταθερά το κύρος, το ήθος και τις αξίες που διακατέχουν την επωνυμία μας και να αγωνιζόμαστε για την συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Εις το επανιδείν !